Over

We Buy, Build & Grow E-Commerce Stores

In 2016 zijn we gestart met de koop van een webshop genaamd kokendwaterkraanwebshop.nl welke we hebben gerebrand naar kokendwaterkranen.com. Deze shop is inmiddels uitgegroeid tot één van de marktleiders op het gebied van kokend water kranen. In samenwerking met mooie merken als Quooker en Franke is deze shop inmiddels één van de marktleiders op het gebied van kokend water kranen. 

Dit smaakt naar meer en zo hebben we de afgelopen jaren meerdere labels gekocht met dezelfde formule: Een uitgedachte online marketing strategie, Gedreven specialistische klantenservice & Eigentijdse low-cost expierence centers. 

Dit resulteert in concurrerende labels met mooie merken. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe shops om toe te voegen aan ons assortiment. Op zoek naar een mooie exit voor je webshop? Neem dan contact op met Peter Davelaar

 

Visie
Onze visie is het managen en laten groeien van webshops. 

 

Missie
Dit doen we door het neerzetten van een uitgedachte online marketing strategie, te ondersteunen in de aankoop door een goed getrainde klantenservice en het ondersteunen van merken middels unieke expierence centers. 

 

Hoe realiseren we dit?
Zo zitten in ons assortiment alleen merken & producten waar we zelf in geloven en geven we advies op maat als het gaat om installatie vraagstukken of  andere onduidelijkheden die een klant heeft voordat het product wordt aangeschaft.

Klanten ondersteunen we met behulp van kwalitatieve content, 24/7 bereikbaarheid per e-mail en telefoon.

Naast de gevestigde merken verkopen we ook nieuwe toetreders in de markt die graag hun producten goed willen neerzetten.

Wij tonen een select aantal producten in expierence centers zoals de vestiging in Deventer.