Over

Specialistische Webshops voor Iedereen

In 2016 zijn we gestart met een aantal eigen webshops waaronder kokendwaterkranen.com. Deze shop is inmiddels uitgegroeid tot één van de marktleiders op het gebied van kokend water kranen.

Waarom kokend water kranen? Het begint bij Next Day Online altijd met een interesse en passie voor een mooi product. Toen we kennismaakten met de Quooker waren we meteen verkocht. Inmiddels zijn we dé specialist geworden op dit gebied.

Naast kokend water kranen interesseren we ons voor andere mooie producten in diverse branches.

Visie
Onze visie is consumenten en bedrijven gericht te helpen bij de juiste keuze voor een nieuw vaak specialistisch product.

Missie
Dit doen we door te ondersteunen in de aankoop van innovatieve en hoogwaardige producten. Hierbij staat klantgericht advies en een marktconforme prijs centraal.

Hoe realiseren we dit?
Zo zitten in ons assortiment alleen merken & producten waar we zelf in geloven en geven we advies op maat als het gaat om installatie vraagstukken of  andere onduidelijkheden die een klant heeft voordat het product wordt aangeschaft.

Klanten ondersteunen we met behulp van kwalitatieve content, 24/7 bereikbaarheid per e-mail en telefoon.

Naast de gevestigde merken verkopen we ook nieuwe toetreders in de markt die graag hun producten goed willen neerzetten.